Home
Aanmeldnaam: Wachtwoord:
 | Account aanmaken | Wachtwoord vergeten
Geavanceerd zoeken Sorteer op:

Luchtfoto's zoeken en vinden

Voor bestelmogelijkheden zie "Luchtfoto bestellen"
Voor betaalmogelijkheden zie "Luchtfoto betalen"
Voor verzending en levering zie "Verzending en levering"
Heeft u vragen of problemen zie "Contact RPX4U"
Klik hier om terug te gaan naar de klantenservice pagina.
Klik hier om luchtfoto's te zoeken aan de hand van Google maps.

Het is mogelijk om op meerdere manieren luchtfoto's te zoeken.

Rechts van het logo, vindt u een invulveld. Op deze plek is het mogelijk om op twee manieren te zoeken: In de foto-informatie en/of op de kaart.

Zoeken in luchtfoto informatie

U kunt zoeken in de informatie die bij de luchtfoto is opgeslagen. Zoals naam, omschrijving, tags (zoekwoorden), adres. Om eenvoudig te kijken of er een luchtfoto van uw huis, bedrijf, wijk of woonplaats / stad is gemaakt, kunt u ook (de 4 cijfers van) uw postcode invullen.

Zoeken in de informatie die bij de luchtfoto is opgeslagen.

Indien er resultaten zijn, worden deze als kleine foto's weergegeven. Als u met de muis naar één van de luchtfoto's gaat, wordt deze groter weergegeven. Als u op één van de luchtfoto's klikt, gaat u naar een nieuwe pagina, waar u alle gegevens van deze luchtfoto vindt. U vindt hierover meer informatie op de pagina "luchtfoto bestellen".

Zoeken op de kaart (Google Maps)

U kunt via "zoeken op de kaart" snel naar de goede locatie op de kaart gaan, om uw gewenste luchtfoto te zoeken. U kunt hier uw adres, postcode of plaatsnaam invullen.

Onder de kaart kunt u een tweede zoekveld vinden, dit invulveld heeft dezelfde functie als hierboven beschreven.

Luchtfoto zoeken via Google maps.

Soms is het wel nodig om verder in te zoomen. Dit is op de kaart (hieronder) aangegeven met Zoomfunctie, door te klikken op de "plus (+)" aan de linkerkant op de kaart, zoomt u in.

Daarnaast kunt u op "Satelliet" drukken om, in plaats van de normale kaart, de satellietfoto kaart van Google Maps te krijgen.

Luchtfoto's op de Google kaart.

Naast de kaart ziet u (maximaal) 6 luchtfoto's die op de kaart zijn weer gegeven. Indien er meer dan 6 luchtfoto's op de kaart worden weergegeven kunt u verder inzoomen of onder de 6 luchtfoto's op "Meer resultaten" klikken.

Als u met de muis naar één van de luchtfoto's gaat, wordt deze groter weergegeven. Als u op één van de luchtfoto's klikt, gaat u naar een nieuwe pagina, waar u alle gegevens van deze luchtfoto vindt. U vindt hierover meer informatie op de pagina "luchtfoto bestellen".


Nieuwste uploads